Saturday, July 20, 2013

bila dah start BURST UP

Assalamualaikum dan salam 11 Ramadhan.. bila business dah start slow ni kena la amik inisiatif baru kan.. Alhamdulillah sebab dari inisiatif yang kami ambil tu, dah dapat tarik a few buyers yang berminat dengan barangan dan produk yang kami jual.. especially POWERBANK YOOBAO tu.. syukur sangat dengan rezeki yang ALLAH berikan.. walaupun bisnes tak sehebat orang lain tapi alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan takde lansung complain dari customer.. so bila dah ramadhan pun dah start berlalu dan SYAWAL hampir menjelma, kami pun kena up barang baru la kan.. hehe.. buat sementara ni, kami up produk kecantikan sebab biasanya time nak raya semua nak cantik2 kan.. ni few item yang kami ambil secara kecil-kecilan dulu, InsyaAllah kalau jualan memberangsangkan, kami akan cuba buat diskaun besar-besaran supaya pembeli semua mendapat manfaat darinya.. jom tengok item baru dari kami......

Ni aurawhite dengan free gift sekali

Ni aurawhite perisa terbaru, CHOCOLATE dengan free gift jugak

Auraslim bagi yang berminat tampil KURUS dihari raya.. dengan freegift yang berbaloi2

ni DIAN'z , berfungsi sebagai ejen pemutih dan merawat dalaman, dari pengasas muda tau, rugi tak beli.. hehe

PS : nak order boleh PM saya dekat fb tau, lagi mudah kalau kita kenal2 dan berurusan.. hehe.. we serve u better.. ceewahh.. haha

No comments:

Post a Comment