Thursday, July 18, 2013

ITEM kami mula berniaga

Assalamualaikummm.. semangat nak update entri ni.korang mesti nak tahu kami bisnes apa kan, ala bisnes kecik2 je tapi buat online la.. setakat ni baru ada 200 likers, sobsob, sedey tau.. walaupun bisnes kecik2 tapi  Alhamdulillah rezeki Allah tu untuk kami tak pernah putus, syukur sangat.. Allah banyak membuka jalan dan memberi ruang untuk kami.. harap usaha kami selama ni tak sia2 insyaALLAH.. Kami ni bisnes jual pendrive kartun yang 3D tu, tahu tak? ha ni contoh gambar.

Bisnes kami pun ada turun naiknya, tak hebat mana tapi Alhamdulillah rezeki Allah untuk kami sentiasa ada.. lepas dah setel dengan 1st item kami tu, kami start dengan item kedua pulak, which is losyen yang datang dari korea.. L-GLUTATHIONE kalau tak silap namanya.. nak tengok? jap ea.. tudiaa..


 
tu item kedua untuk page kami la, tapi buyers tak ramai la nak beli lotion tu, kami pun tak tahu kenapa, saya tengok elok berkesan je, sekali sapu kat kulit terus nampak putih gitu.. kalau nak jadi kulit ala-ala korea sesuai la pakai.. hehe.. last and latest produk yang kami jual is POWERBANK YOOBAO.. yang ni memang seriusly sangat2 lah up to date, saya pun suka nak beli benda ni.. nak tengok powerbank mcm mana yang kami jual? ni diaaa...



tudiaa powerbank kami haa, kelas kau jah.. haha.. kalau beli powebank ni confem memudahkan korang sebab kadang2 korang nak pergi mana2 kan susah, yelah kadang2 tak bawak charger ke rumah saudara, or kalu korang tengah jalan2 kat shopping mall dan betri abis takkan korang nak pinjam charger dari kedai telefon pulak kan.. hehe .. boleh beli ni buat travel, mudah kan?..


ni pulak item ke-4 kitorang , tapi powerbank jugak la sebab ada yang bertanya capacity powerbank yang lebih sedikit atau kecil.. ni yelah yang dapat kami cari jenama mars dengan capacity 2200mAh je.. boleh ni untuk sekali cas tapi enfone saya tak boleh la sebab betri capacity besar.. hehe.. kalau korang ada hati or teringin nak membantu kami ni boleh la beli ITEM2 yang kami jual ni.. insyaAllah saya dan partner dalam perancangan nak menambah item baru.. yeehhaa..

PS : Semua item ni still available tau, kalau korang berminat nak beli jenguk2 la page kami kat FIRAZ ITEM .. korang pm je, or SMS kami, insyaALLAH akan berjawab.. hehe tq readerss..

No comments:

Post a Comment