Friday, July 26, 2013

promosi HARI RAYA

Assalamualaikum readers.. ehem2, tak sampai 2 minggu je lagi kan kita dah nak raya.. sekejapnya rasa.. cepat betul masa berlalu kan korang.. actually sempena nak menyambut hari raya ni, kami dari firaz's item nak buat promosi besar-besaran.. mungkin ada yang nak beli powerbank lebih dari satu pcs untuk ahli keluarga yang lain.. nanti nak pergi beraya pun senang, kalau betri telefon tu cepat habis sebelum korang abis beraya, korang boleh sambil-sambil cas guna powerbank.. yelah, time raya ni la nak bergambar sakan pun kan.. kalau dah cas, nak beraya dari pagi sampai malam pun boleh.. hehe.. kami buat promosi 2 pcs powerbank dengan harga RM190 je, wow berbaloi-baloi kan.. haa, selain tu, kalau beli dua pcs powerbank, korang boleh beli pendrive 3D kami dengan harga yang ISTIMEWA tauu.. boleh la beraya sakan tahun ni dengan powerbank tu.. pusing satu MALAYSIA dalam satu hari pun boleh.. hehe.. kalau nak beli, boleh PM kami di official page kami ye!! Hepi shopping!!!

1 comment: